Waar wij in geloven

Ons verhaal

Het ontwikkelen van unieke verpakkingen is onze passie. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en uitgebreide netwerk binnen onze branche kunnen wij voor elk product absolute meerwaarde creëren.

Onze missie

Wij positioneren ons actief op de markt om klanten te ondersteunen bij het ontwikkelen van unieke verpakkingen, zo creëren we meerwaarde voor het merk en onze relaties.

Learn More

Onze Visie

Wij willen de mensen waar wij mee samenwerken laten zien dat een verpakking meer is dan alleen de presentatie van een product en/of merk. 

Learn More

Onze merkwaarden

Binnen Rood en Groen staan loyaliteit, creativiteit en flexibiliteit centraal. Bovendien willen wij een toonaangevende en innovatieve organisatie zijn.    

Learn More

Bij Rood en Groen geloven wij in de meerwaarde die een verpakking kan bieden aan een product. Een verpakking of presentatie-item is het visitekaartje van uw product en is daarmee een belangrijk onderdeel van het marketing experience proces. Sinds 1995 is Rood & Groen een van de meest toon aangevende bedrijven binnen de branche. Dankzij onze ervaring met de mooiste materialen, papiersoorten, drukwerk en omslagmaterialen maken wij unieke designs die het product op een juiste manier presenteert en extra waarde geeft.

Wij werken nauw samen met zowel reclamebureaus als directe merken.  Onze producten worden in onze eigen productiehal vervaardigd door onze mensen die de kennis en kunde hebben om de producten met de juiste zorg extra kwaliteit te kunnen geven. Daarnaast werken wij met moderne machines en zorgen wij dat we ons op innovatief gebied blijven ontwikkelen en uitbreiden om onze kwaliteit te blijven waarborgen.

Wij werken voor jou

Onze mensen

Rood en Groen bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers. Zowel op kantoor als in de productie werken wij samen aan een mooi eind resultaat. Onderstaand zijn een aantal van onze medewerkers weergegeven, zij staan direct met de klant in contact.  Ben je benieuwd naar ons gehele team? Bezoek dan ons adres in Amsterdam wij laten u graag ons kantoor en de productiehal zien.

Marja Roomen

Planning/ Inkoop+020 – 684 10 29

Marja Roomen

Planning/ Inkoop

Ik ben verantwoordelijk voor de planning en inkoop binnen Rood en Groen. Ik zorg ervoor dat de order conform planning geleverd worden. Ofwel: het aanspreekpunt tussen een order en de productie!

Gerard Welling

Eigenaar/ verkoop+020 – 684 10 29

Gerard Welling

Eigenaar/ verkoop

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Rood en Groen. Daarnaast doe ik de verkoop buitendienst. Ik begeleid (nieuwe) klanten graag bij de ontwikkeling van verpakkingen.

Kom bij ons langs!

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee, neem contact met ons op!

Je bent van harte welkom in onze showroom op ons nieuwe adres in Amsterdam. We bespreken graag je wensen en kijken naar de verschillende mogelijkheden die we kunnen aanbieden. Onze showroom biedt een goed overzicht van de verschillende verpakkingen die wij hebben gemaakt. Bovendien kunnen we je onze productiehal laten zien waar de verpakkingen vervaardigd worden.