Boekverpakking/cassette


Een boekverpakking ookwel boekcassette genoemd, wordt bij Rood en Groen maandelijks geproduceerd. Een belangrijke functie van de boekverpakking is de bescherming van het boek. Tevens kan de boekverpakking het boek extra uitstraling geven. Een boekverpakking is ook een perfecte manier om meerdere boeken (boekdelen/verzamelitems) bij elkaar te bundelen. Ook voor een boekverpakking zijn er veel mogelijkheden, denk hierbij aan interieur, drukwerk en materiaal.

Type interieur
Naast een boekverpakking kan men ook kiezen voor een doos & deksel variant om een boek in te verpakken. In de doos & deksel kan een interieur geplaatst worden om het boek ondersteuning en extra uitstraling te geven. Door middel van het plaatsen van een op maat gemaakt interieur (aan de hand van het formaat van het boek). Een interieur kan gemaakt worden van verschillende materialen en kleuren, geheel naar wens. Bovendien biedt het een product ondersteuning en een passende uitstraling.
Materiaal & Drukwerk
De boekverpakking is te verkrijgen in elke gewenste oplage. Bij Rood en Groen werken wij uitsluitend met luxe kartonnage en materialen. We kunnen uw verpakking voorzien van full colour drukwerk, en denken op dit gebied graag met je mee. Mocht je je eigen drukwerk willen aanleveren is dit geen probleem, bekijk de aanleveringsspecificaties en je bent van harte welkom om dit bij ons aan te leveren. Mocht je liever advies krijgen over drukwerk dan denken we graag met je mee. Wij werken samen met verschillende drukkerijen en weten wat er op dit gebied mogelijk is. Geef je verpakking bijvoorbeeld een luxe uitstraling door het toevoegen van een mat-, glans- of softtouch laminaat op het drukwerk. Ook een foliedruk creƫert extra luxe en meerwaarde aan een boekverpakking.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!


DATE : november 18, 2018

Hoedendozen / Ronde verpakkingen

Origineel en ambachtelijk

Doos & Deksel

Simpel en bruikbaar

Boekverpakking/cassette

Luxe bescherming