Hoedendozen/ Ronde verpakkingen


Hoedendozen zijn ambachtelijk vervaardigde verpakkingen. Door de ronde vorm worden deze bij Rood en Groen geheel met de hand vervaardigd. Hoedendozen worden niet enkel voor hoeden gebruikt zoals de naam al verklapt, maar bieden ook een originele presentatie voor andere producten. De hoedendozen zijn in bijna elk gewenst formaat te verkrijgen vanaf 200 mm. met een maximale doorsnede van 600 mm. Verschillende bekende hoedenmakers kennen de weg naar Rood en Groen. We hebben voor verschillende modemerken deze hoedendozen mogen ontwikkelen en hebben ruime ervaring met deze verpakking!
Type interieur
In een hoedendoos kan ook een interieur geplaatst worden. Door middel van het plaatsen van een op maat gemaakt interieur (aan de hand van het betreffende product) kan een product bij het openen van de verpakkingen op een juiste manier gepresenteerd worden. Een interieur kan gemaakt worden van verschillende materialen en kleuren, geheel naar wens. Bovendien biedt het een product ondersteuning en een passende uitstraling.
Materiaal & Drukwerk
Hoedendozen zijn te verkrijgen in elke gewenste oplage. Bij Rood en Groen werken wij uitsluitend met luxe kartonnage en materialen. We kunnen uw verpakking voorzien van full colour drukwerk, en denken op dit gebied graag met je mee. Mocht je je eigen drukwerk willen aanleveren is dit geen probleem, bekijk de aanleveringsspecificaties en je bent van harte welkom om dit bij ons aan te leveren. Mocht je liever advies krijgen over drukwerk dan kijken we graag met je mee. Wij werken samen met verschillende drukkerijen en weten wat er op dit gebied mogelijk is. Geef een hoedendoos bijvoorbeeld een luxe uitstraling door het toevoegen van een mat-, glans- of softtouch laminaat op het drukwerk. Ook een foliedruk creƫert extra luxe en meerwaarde aan hoedendozen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!  


DATE : november 17, 2018

Hoedendozen / Ronde verpakkingen

Origineel en ambachtelijk

Doos & Deksel

Simpel en bruikbaar

Boekverpakking/cassette

Luxe bescherming