Winkeldisplay


Een winkeldisplay wordt vaak uitgevoerd als magneetverpakking. Dit is een vierslag of drieslag verpakking met een magneetsluiting. Deze verpakking is zeer gebruiksvriendelijk omdat hij dankzij de magneetsluiting gemakkelijk is te openen. Deze verpakking is uitermate geschikt als winkeldisplay voor op de toonbank. Ook wordt dit vaak als presentatieverpakking gebruikt omdat de magneetverpakking gebruiksvriendelijk is en een luxe uitstraling heeft. Winkeldisplays kunnen volledig bedrukt worden, ook aan de binnenzijde. Rood en Groen heeft al veel verschillende winkeldisplays mogen ontwikkelen voor mooie merken, we hebben dus ruime ervaring en denken graag met je mee voor een gepaste oplossing.

Type interieur
Een verpakking heeft een statische vorm terwijl  producten verschillende vormen hebben. Door middel van het plaatsen van een op maat gemaakt interieur (aan de hand van het betreffende product) kan een product bij het openen van de verpakkingen op een juiste manier gepresenteerd worden. Een interieur kan gemaakt worden van verschillende materialen en kleuren, geheel naar wens. Bovendien biedt het een product ondersteuning en een passende uitstraling als deze op de toonbank staat. Het interieur op de bovenstaande foto houdt het parfumflesje op zijn plek en biedt tegelijkertijd ook ruimte voor extra klantcommunicatie.

Materiaal & Drukwerk

De winkeldisplay is is te verkrijgen in elke gewenste oplage. Bij Rood en Groen werken wij uitsluitend met luxe kartonnage en materialen. We kunnen de winkeldisplay voorzien van full colour drukwerk, en denken op dit gebied graag met je mee. Mocht je je eigen drukwerk willen aanleveren is dit geen probleem, bekijk de aanleveringsspecificaties en je bent van harte welkom om dit bij ons aan te leveren. Mocht je liever advies krijgen over drukwerk dan denken we graag met je mee. Wij werken samen met verschillende drukkerijen en weten wat er op dit gebied mogelijk is. Geef je verpakking bijvoorbeeld een luxe uitstraling door het toevoegen van een mat-, glans- of softtouch laminaat op het drukwerk. Ook een foliedruk creëert extra luxe en meerwaarde aan een verpakking.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!


DATE : november 14, 2018

Doos & Deksel

Simpel en bruikbaar

Hoedendozen / Ronde verpakkingen

Origineel en ambachtelijk

Magneet verpakking

Gebruiksvriendelijk en stijlvol