Doos & Deksel


De doos & deksel is een klassieke basis binnen de verschillende mogelijkheden voor verpakkingen. Een doos & deksel is geschikt voor bijna elk product en geeft een passende presentatie. Uiteraard zijn er veel mogelijkheden binnen deze klassieke doos & deksel vorm. Denk hierbij aan de sluiting, type interieur, materiaal soort, drukwerk en papiersoort.

Type sluiting Een verpakking kan op verschillende manieren gesloten worden. De basis variant is een doos deksel die je op elkaar schuift maar denk bijvoorbeeld ook aan andere sluitingen. Voorbeelden van deze sluitingen zijn: magneetsluiting, een drieslag of vierslag sluiting welke geheel op maat gemaakt worden.

Type interieur Een verpakking heeft een statische vorm terwijl er natuurlijk veel verschillende producten zijn die allen een andere vorm hebben. Door middel van het plaatsen van een op maat gemaakt interieur (aan de hand van het betreffende product) kan een product bij het openen van de verpakkingen op een juiste manier gepresenteerd worden. Een interieur kan gemaakt worden van verschillende materialen en kleuren, geheel naar wens. Bovendien biedt het een product ondersteuning en een passende uitstraling.

Materiaal & Drukwerk De doos & deksel is is te verkrijgen in elke gewenste oplage. Bij Rood en Groen werken wij uitsluitend met luxe kartonnage en materialen. We kunnen uw verpakking voorzien van full colour drukwerk, en denken op dit gebied graag met je mee. Mocht je je eigen drukwerk willen aanleveren is dit geen probleem, bekijk de aanleveringsspecificaties en je bent van harte welkom om dit bij ons aan te leveren. Mocht je liever advies krijgen over drukwerk dan denken we graag met je mee. Wij werken samen met verschillende drukkers en weten wat er op dit gebied mogelijk is. Geef je verpakking bijvoorbeeld een luxe uitstraling door het toevoegen van een mat-, glans- of softtouch laminaat op het drukwerk. Ook een foliedruk creƫert extra luxe en meerwaarde aan een verpakking.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!  


DATE : november 27, 2018

Hoedendozen / Ronde verpakkingen

Origineel en ambachtelijk

Doos & Deksel

Simpel en bruikbaar

Boekverpakking/cassette

Luxe bescherming